noms de nadons catalans

Aquesta és la teva app!

Política de "privacitapp"

Aquesta és la política de privacitat de l'aplicació noms de nadons catalans. La vostra privacitat és molt important per a nosaltres i, a través d’aquesta política, volem aclarir quines dades personals processem per a tu, per què i com pots exercir els teus drets per gestionar-les. Et convidem a llegir acuradament aquesta poítica de privacitat per tenir una bona comprensió sobre com protegim les teves dades personals.

 

L'aplicació "noms de nadons catalans", en endavant 'aplicació', és propietat de Jordi Borràs i Vivó, NIF 53.060.664-D, i podeu contactar-hi a través del correu app@accesorio18.com.

 

Aquesta aplicació té com a finalitat la difussió de les dades estadístiques sobre els noms que es posen als nadons a Catalunya. És tracta d'una aplicació per a telèfon mòbil que utilitza les dades públiques proporcionades pel Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda. Institut d'Estadística de Catalunya (IDESCAT) l'idescat.

 

Quines dades procesem?

L'aplicació fa servir diverses tecnologíes pròpies i de tercers per tal de facilitar l'experiència de navegació i per que l'usuari pugui tenir un llistat de noms favorits. La majoria de les tecnologies de tercers són propietat de Google, i les dades són emmagatzemades en els seus servidors. L'úls de l'aplicació implica la total acceptació d'aquesta política de privacitat. Si no hi esteu d'acord us recomanem que desinstaleu l'aplicació i no la feu servir.

 

Entre les dades que s'emmagatzeman destaquen:

 

Login

Per tal de logar-se l'aplicació utilitza Firebase.

Aquesta plataforma és utilitzada per poder facilitar la creació d'un usuari que recordi un llistat de noms favorits. Si no creeu cap compte d'usuari no s'emmagatzemaran les dades personals, però no podreu tenir un llistat de noms favorits. En el procés de registre podeu escollir entre diferents opcions:

  • la creació d'un compte d'usuari propi de l'aplicació usant un correu electrònic i un passord. El sistema emmagatzemarà el correu electrònic facilitat. El password no serà mai accessible per part de l'aplicació ni quedarà registrat enlloc. De totes maneres recomanem l'ús de passwords segurs i únics que no utilitzeu per accedir a altres llocs o aplicacions.
  • api de Facebook. Podeu utilitzar un compte de facebook per tal de registrar-vos. El sistema només emmagatzemarà el correu electrònic que utilitzeu pel vostre compte de facebook.
  • api de Twitter. Podeu utilitzar un compte de twitter per tal de registrar-vos. El sistema només emmagatzemarà el correu electrònic que utilitzeu pel vostre compte de twitter.
  • api de Google. Podeu utilitzar un compte de google per tal de registrar-vos. El sistema només emmagatzemarà el correu electrònic que utilitzeu pel vostre compte de google.

 

Favorits

El sistema crearà un llistat d'aquells noms que marqueu com a favorits lligat al vostre usuari. Aquesta informació serveix per tal que l'aplicació pugui accedir a aquest registre i mantenir constància dels noms que escolliu com a favorits.

 

Comunicacions

Notificacions

El sistema fa servir la plataforma Firebase per tal d'enviar notificacions al telèfon mòbil on s'hagi instal·lat l'aplicació. Pots silenciar i impedir aquestes notificacions a través de la configuració de notificacions del teu telèfon mòbil.

 

Correus electrònics

Els correus electrònics registrats no es faran servir per enviar publicitat ni emails no desitjats. De fet no s'enviaran correus electrònics a no ser que sigui per informar de falles en la seguretat o similars.


Beta disponible per Android

La nostra app ja està disponible per a dispositus Android a la Google Play Store.

Descarrega a Google Play

Deixa de buscar noms.
Troba'l.

Comença a nomenar!

Ens agrada escoltar-te!